Logo2023

 

Регіональний центр професійної

освіти ім. О.С. Єгорова

 Гідна професія - крок до майбутнього

Новини

music8 лютого гуртківці РЦПТО ім. О.С. Єгорова вирушили у подорож до Молодіжного центру Кіровоградської області на вечір української музики.

Патріотизм та автентичність, що пронеслись через кожен акорд, нагадали нам, що наші корені та традиції – це те, що робить нас унікальними. Українська пісня, як історичне відлуння минулого, переплітається з майбутнім, даруючи нам зв'язок з нашими предками та мовчазно вказуючи на велич нації.

Чутливість та фольклорна краса стали справжнім втіленням того, як музика може гомоніти в серці кожного, будучи одночасно вічною традицією та новаторством.

Цей вечір був як мандрівка у часі, де пісня стала співрозмовником з минулим та відправною точкою у майбутнє. Веселі, сумні, жартівливі та ті, що роздирають душу – всі вони лунали, утворюючи невидимий зв'язок між учасниками.

LibraryСьогодні учні групи 301 РЦПТО ім. О.С. Єгорова разом із керівниками відвідали обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Д.І. Чижевського, де взяли участь у цікавому та креативному профорієнтаційному заході, організованому Херсонським державним аграрно-економічним університетом.

Учасникам запропонували взяти участь у квесті, під час якого зал бібліотеки перетворився на лабіринт, наповнений світлинами, зробленими студентами університету, з прихованими на них логотипами спеціальностей. Основним завданням квесту було знайти якомога більше логотипів.

Профорієнтація

 

07 лютого 2024 року методистом Анастасією Чумак було проведено захід з профорієнтації для учнів 9 класу Комунального закладу "Гімназія Сучасник" міста Кропивницького. Бесіди, які були організовані, дозволили учням отримати важливу інформацію про можливості професійного розвитку в Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова.

Під час заходу учні мали можливість дізнатися про широкий спектр професійних напрямків, які пропонує Регіональний центр професійної освіти. Методист Анастасія Чумак розповіла про основні спеціальності, доступні для майбутніх студентів, наголосивши на перевагах отримання професійної освіти у цьому закладі.

Завершальним етапом заходу було заповнення анкет "Плани на майбутнє". Учні мали змогу відобразити свої цілі, плани та побажання щодо майбутньої професійної діяльності. Ця діяльність сприяла визначенню інтересів та цілей кожного учня, що є важливим етапом у процесі профорієнтації.

Evro

 

 

Члени учнівського самоврядування взяли участь у засіданні обласної ради молодіжного самоврядування та Ради Євроклубів Кіровоградщини.

Запальні дискусії, нові ідеї та плани – ми готові до спільної подорожі в світ кращого майбутнього. Спільними зусиллями будуємо платформу для розвитку, творчості та активної участі. Досягаємо мрій разом!

02.02.2024

 02 лютого, у рамках заходів методичного фестивалю "Від креативної особистості педагога – до креативної особистості учня", викладач інформатики та математики Ірина Волошинова представила презентацію на тему "Е-контент уроків професійно-практичної підготовки". 

Ірина Вікторівна занурила учасників заходу у захоплюючий світ електронного контенту для професійно-практичної підготовки. Вона висвітлила, як використання електронних ресурсів може зробити уроки більш цікавими та ефективними.

Презентація була насичена інтерактивними елементами та візуалізацією, що дозволило учасникам наочно сприймати переваги використання цифрового контенту в освітньому процесі. Ірина демонструвала приклади успішно впроваджених проєктів та вправ.

Викладач інформатики та математики поділилася своїм досвідом використання електронних ресурсів для підвищення якості професійно-практичної підготовки здобувачів освіти. Учасники заходу були активно задіяні в процесі презентації, мали можливість ставити питання та обговорювати ідеї з колегами. Це сприяло обміну досвідом та взаємному навчанню.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВУ

Image
 
Регіональний центр професійної освіти
ім. О.С. Єгорова
Наша адреса: вул. Василя Нікітіна, 21a, Фортечний район, м. Кропивницький, Кіровоградська обл., 25026, Україна 
ggg
kr_proflitsey@ukr.net ,
web-адреса https://kpl-2.com.ua
Приймальна комісія, корпус навчальних майстерень,
1 поверх, години роботи з 8-00 до 16-00.
telefon  
 +380956009649 (приймальна комісія)
+380955136836 (приймальна директора)
+380973082213 (приймальна директора)
+380996821299 (навчальна частина)
 

 МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

 

  01inst     utube02     facebook icon  
Copyright © 2024 РЦПТО ІМ. О.С. ЄГОРОВА