Кухар дитячого харчування

Надрукувати

IMG 6368З 31 травня - 11 червня  2021 року на базі Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова 84 кухарі загальноосвітніх  навчальних закладів за направленням територіальних громад Кіровоградської області підвищили свій професійний рівень на  курсах цільового призначення.

   Кухарі  Олександрійської і Долинської міських рад, Кетрисанівської і Соколівської, Мар’янівської і Приютівської, Катеринівської і Суботцівської, Олександрівської і Компаніївської, Великоандрусівської сільських рад і Новомиргородської спацілізованої школи удосконалювали  і здобували нові знання.

IMG 6378       Професія кухаря дитячого харчування – незвичайна та відповідальна, тому виникла потреба знову сісти за парти та вивчити новий Санітарний регламент. Кожен день навчання був насичений семінарами - тренінгами та семінарами – практикумами, які слухачі разом з викладачами та майстрами виробничого навчання закладу практично відпрацьовували у навчальних аудиторіях та трьох кухнях -лабораторіях. Страви, які вони готували, були з повсякденного раціону школяра. Фахівці поєднували продукти безлактозного та безглютенового харчування, експериментували  та застосовували різні техніки приготування, звертали увагу на калорійність та смакові якості, користь та оформлення страви.

       IMG 6716Години спілкувань промайнули швидко. Директор Центру Микола Корецький привітав кухарів із завершенням навчання, побажав їм гарного настрою та бути щасливими у їх нелегкій праці, вручив сертифікати. Висловив подяку викладачам та майстрам виробничого навчання, які брали участь у підготовці та проведенні занять.