Кухар

kuhar11Ми готуємо кухарів найширшого профілю. Отримавши  базові знання про кухні різних народів світу, особливості приготування і подачі страв,  наші випускники працюють в їдальнях шкіл і дитячих садків, в кафе і ресторанах, відкривають свою справу. Їм відкриті різні дороги. Професія кухаря — дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки.

Чому обирають професію КУХАРя:

РОБОТА ДЛЯ КУХАРЯ:

Учні мають можливість застосувати отримані знання в кафе, ресторанах, барах і їдальнях міста. Більшість вже під час практики знаходять майбутнє місце роботи.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

ЗАРПЛАТА І ПЕРСПЕКТИВИ ПРОФЕСІЇ КУХАРЯ:

Після закінчення Центру присвоюється кваліфікація кухаря четвертого розряду. З нею можна працювати кухарем, стати шеф-кухарем. Останнім часом попиту набувають особисті кухарі, кухарі в кафе приватних фірм. Попит на кухарів-професіоналів постійно зростає.