Від майстра до успішної особистості учня

Надрукувати

3  Впровадження інноваційних педагогічних та виробничих технологій у педагогічну практику, як засіб підвищення якості та практичної спрямованості навчально-виховного процесу є невід’ємною складовою навчально-методичної проблеми над якою працює педагогічний колектив Регіонального центру професійної освіти ім. О.С.Єгорова.

 

4

 У жовтні 2020 року в рамках роботи студії вирішення інноваційних завдань «Самовдосконалююсь, самореалізуюсь, навчаю» були проведені майстер-класи: «Чай – король напоїв» майстром виробничого навчання Оленою Погрібняк та «Сучасні технології в приготуванні, оформленні та подачі страв» її колегою Тетяною Мороз.

Олена Анатоліївна підготувала цікаву інформацію, професійною мовою спілкувалась з однодумцями, демонструючи особливості, звичаї, прийоми технологічної послідовності приготування та споживання чаю народів світу.

Тетяна Анатоліївна звернула увагу своїх колег, як на уроках виробничого навчання впроваджує нові педагогічні та виробничі технології, використовуючи нову техніку, пристосування та інструменти. Майстри ділились досвідом, своїми напрацюваннями з даного напрямку роботи. Така форма роботи активізує пізнавальну активність учнів на заняттях та виробничій практиці, сприяє засвоєнню нового матеріалу, закохує у майбутню професію, сприяє конкурентоздатності на ринку праці у галузі.