Ключовою фігурою в забезпеченні високої якості професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників є майстер виробничого навчання. Саме він, як основа навчально-виробничого процесу повинен бути професіоналом найвищого рівня, а коли йдеться про навчання за професіями «Кухар. Кондитер. Офіціант», то й неабияким естетом, комунікабельною, виваженою, доброзичливою, терплячою, обізнаною людиною.
4 червня 2021 року майстер виробничого навчання найвищого робітничого розряду з кухарської справи Анатолій Радковський в лабораторії офіціантів провів урок виробничого навчання з теми «Організація обслуговування».
Учні опановували правила організації і етикету при обслуговуванні клієнтів, вчилися сервірувати столи і подавати страви та напої, бути комунікабельними та виваженими, терплячими та доброзичливими.
Майстер і учні залишились задоволені уроком, підвищивши свій особистий рівень компетентності у професії.