Нові правила харчування

Надрукувати

 IMG 582631 травня 2021 року Регіональний центр професійної освіти ім. О.С. Єгорова знову приймає кухарів загальноосвітніх навчальних закладів області. У рамках курсів цільового призначення 41 фахівець кухарської справи з Олександрійської МР, Кетрисанівської, Соколівської, Мар’янівської сільських рад прибули удосконалювати і здобувати знання. Слухачі ознайомилися з харчовою безпекою та системою НАССР у закладах освіти. Разом з викладачем Людмилою Висоцькою працювали з новим санітарним регламентом у закладах загальної середньої освіти та зі збіркою страв Євгена Клопотенка, брали участь у семінарі-тренінгу «Особливості безлактозного шкільного  харчування дітей».

IMG 5832Майстри виробничого навчання Анатолій Радковський, Олена Юдова, Світлана Катана у трьох лабораторіях закладу провели семінари-практикуми, де презентували технологію приготування супів «Суп-крем з гарбуза баттернат (безглютеновий)», «Рибна юшка з хеку». Слухачі, крім обов’язкових страв, готували і на вибір: «Суп-крем морквяний», «Суп-крем картопляний», «Суп «Авголемоно». Учасники заходу, спілкуючись, зясували вимоги до якості страв, оцінювали смак, форми подачі, ділилися досвідом.