Logo2023

 

Регіональний центр професійної

освіти ім. О.С. Єгорова

 Гідна професія - крок до майбутнього

Новини

DiplomaСьогодні в Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова відбулась надзвичайно важлива та вражаюча подія – вручення дипломів!

Цей важливий день наповнився емоціями, радістю та гордістю, що вирували серед батьків та педагогів. Кожен випускник залишав заклад із великим багажем навчального досвіду та підтримкою, готовий до нових викликів.

Дорогі наші випускники, тепер перед кожним з вас відкривається шлях у доросле життя, і ми віримо, що знання та навички, отримані у нашому закладі, стануть надійною опорою на цьому шляху.

Бажаємо вам плідної кар'єри, невичерпних досягнень та незабутніх моментів у професійному та особистому житті!

Golokost 1В бібліотеці Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова відбувся урок-реквієм під назвою «Свіча Голокосту не згасне!» для учнів групи 101. Учасники зустрічі занурились у трагічні сторінки світової історії, щоб вивчити та зберегти пам'ять про минуле.

На уроці здобувачам освіти були поставлені такі ключові питання: Що означає поняття «Голокост»? Хто несе відповідальність за цей один із найтрагічніших етапів історії єврейського народу? Чи відбувався Голокост на території України? Учні не лише опановували факти, але й висловлювали свою емоційну залученість до даної теми.

Метою уроку було нагадати молодому поколінню про трагічні наслідки нетерпимості та фашизму, які призвели до знищення мільйонів невинних життів.

Колажі

 

 

29 січня, у рамках заходів методичного фестивалю "Від креативної особистості педагога – до креативної особистості учня", практичний психолог Євгенія Артеменко провела захоплюючий тренінг на тему "Гармонія в освіті".

Тренінг був спрямований на вивчення та розв'язання конфліктних ситуацій в освітньому середовищі. Євгенія Артеменко ділилася своїм психологічним досвідом та надавала корисні інструменти для запобігання та вирішення проблем.

Учасники отримали можливість розглянути різні аспекти гармонії в освітньому середовищі, починаючи від взаємин між учнями та вчителями та закінчуючи формуванням позитивного психологічного клімату. Євгенія Артеменко розглянула концепцію емоційної інтелігенції в контексті освітнього середовища та вчила учасників, як розвивати цей аспект для покращення комунікації та вирішення конфліктів.

DKAДорогі учні!

Дякуємо кожному з вас за те, що разом з нами переживали цей важливий етап у вашому навчанні – державну кваліфікаційну атестацію. Підведення підсумків – завжди вирішальний і неймовірно хвилюючий момент, який вимагає від вас не лише знань та вмінь, але й впевненості у собі.

Під час виконання кваліфікаційних пробних робіт ви продемонстрували не лише високий рівень володіння професією «Офіціант», а й прагнення до самовдосконалення. Ви стали частинкою нашої професійної родини, і ми впевнені, що ви з легкістю подолаєте всі виклики, що чекають на вас у дорослому житті.

Практичний іспит та дипломні роботи – це велика праця та величезний крок у вашому професійному розвитку. Впевненість, яку ви здобули, і знання, які ви отримали, стануть надійним фундаментом для вашої майбутньої кар'єри.

На сайт 26.01.2024   

26 січня, в межах захопливого методичного фестивалю «Від креативної особистості педагога – до креативної особистості учня», методист Анастасія Чумак представила практичне заняття, що розкриває різноманітні онлайн-засоби для представлення досвіду роботи педагогів.

Анастасія Іванівна розпочала заняття веселим та енергійним вступом, наголошуючи на важливості використання онлайн-інструментів для творчого вираження та представлення власного досвіду.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВУ

Image
 
Регіональний центр професійної освіти
ім. О.С. Єгорова
Наша адреса: вул. Василя Нікітіна, 21a, Фортечний район, м. Кропивницький, Кіровоградська обл., 25026, Україна 
ggg
kr_proflitsey@ukr.net ,
web-адреса https://kpl-2.com.ua
Приймальна комісія, корпус навчальних майстерень,
1 поверх, години роботи з 8-00 до 16-00.
telefon  
 +380956009649 (приймальна комісія)
+380955136836 (приймальна директора)
+380973082213 (приймальна директора)
+380996821299 (навчальна частина)
 

 МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

 

  01inst     utube02     facebook icon  
Copyright © 2024 РЦПТО ІМ. О.С. ЄГОРОВА