Logo2023

 

Регіональний центр професійної

освіти ім. О.С. Єгорова

 Гідна професія - крок до майбутнього

Новини

Фотоколаж 25.11   
25 листопада – день, який намагається перетворити голоси померлих на слова спогадів, а боляче серце на крила пам'яті. Сьогодні ми згадуємо та вшановуємо жертв Голодомору 1932-1933 років, який став однією з найтрагічніших сторінок в історії України.
🌍 Голодомор 1932-1933: Трагедія, яка залишила шрами в історії. У той час, коли село повинно було бути символом родючості та життя, воно перетворилося на пекло голоду та смерті. Мільйони українців стали жертвами політичного штучного голоду, що принесло невимовне страждання та трагедію.
🕯️ Свічка Пам'яті: Щоб світло пам'яті не згасло. ЗГАДАЙМО імена, намагаємось зрозуміти той тяжкий час та вшановуємо кожну невинну душу, втрачену в боротьбі за власне виживання. Світлим полум'ям свічок ми віддаємо належне пам'яті тим, чиє життя відірвано від них самостійно, безжальною рукою голоду.
🎓 Навчання Історії: Не лише спогади, але і уроки. Голодомор – це не лише містерія минулого, але і наука для нашого майбутнього. Нехай наша пам'ять буде не тільки про трагедію, але і про вчення, що такі події не повторилися. Ми маємо відповідальність перед минулими поколіннями і перед майбутніми – вивчати історію, запобігати повторенню помилок та зміцнювати пам'ять.

UkraineСьогодні учні групи №11 вирушили у справжню креативну експедицію «Розкажу про Україну» під керівництвом бібліотекарки закладу Лариси Халілової.

Перша зупинка – подорож у прекрасні міста та села. Наші учасники викладали пазли «Карта України», об'єднуючи серце Заходу з душею Сходу. Що може бути кращим способом вивчення географії, як не розміщення кожного обласного шматочка на своєму місці?

Наступна зупинка – розгадування власних національних таємниць. Учасники виявили свою майстерність розгадуючи кросворд «Національні Символи України». Герб, прапор, гімн – наші учні відкрили перед нами величезний код, який робить нашу країну унікальною. Дещо з цього навіть залишилося для додаткових розгадувань, але ми знаємо – це тільки початок їхнього великого відкриття!

himiyВсе навколо рухається і живе завдяки енергії. Енергія - це те, що заставляє і допомагає рухатися всьому навколо. Автомобіль, наприклад, рухається завдяки енергії пального.

Як відомо, кожен автомобіліст хоче, щоб його машина працювала тільки на високоякісному паливі.

Але, на жаль, все частіше можна почути розповіді про поломку автомобілів після заправки бензином на тій чи іншій АЗС. Тому під керівництвом викладачки хімії Іщенко Ольги майбутній автослюсар з групи №201 Шульга Ігор перевірив якість бензину різних АЗС міста.

Досліди були проведені у рамках STEM-проєкту «Енергія», тема якого є єдиною для закладу освіти у 2023-2024 навчальному році.

Пропонуємо деякі дії, які допоможуть вам перевірити, наскільки якісне пальне ви придбали.

 Фотоколаж  
23 листопада, Регіональний Центр Професійної Освіти ім. О.С. Єгорова підкорив нові висоти, взявши участь у захоплюючих обласних змаганнях із пляжного волейболу серед талановитої молоді нашого регіону!
Талановитість нашої команди блищить як сонце на пісочному узбережжі. Наших юнаків та дівчат відзначає не тільки висока професійна майстерність у навчанні, але і спортивний дух, що завжди веде до перемоги. Змагаючись на пляжному корті, вони демонстрували вражаючі навички, а також важливість спільної роботи та підтримки один одного.
👏 Велика подяка всім, хто робив це можливим! Змагання це не тільки фізичний виклик, але й спільна праця всіх, хто вкладає свою енергію та час у підготовку та підтримку. Висловлюємо щиру подяку тренерам, організаторам, учасникам та усім, хто долучив свою частку в цей спортивний святковий день!
🏐💙 Помітимо ці перемоги та радісні миті разом! 💙🏐

 1

У Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова 23 листопада відбувся «Мовний батл» серед здобувачів освіти. Учасники не тільки продемонстрували свою мовну майстерність, але й розкрили таємниці української мови через ряд захоплюючих конкурсів.

Здобувачі освіти випробовували своє вміння правильно вимовляти та розрізняти приголосні звуки, які можуть створювати труднощі; показали свої знання граматики та лексики, виявляючи помилки у текстах та вдосконалюючи навички правильного вживання мовних засобів; демонстрували свої знання фразеологізмів та вміння використовувати їх у мові; розшифровували та створювали власні шифри, що виявилося справжнім випробуванням для їхнього логічного мислення.

 «Мовний батл» виявився не лише цікавим інтелектуальним викликом, але і можливістю глибше пізнати та цінувати красу та різноманіття української мови. Це був захід, де мовний багаж кожного учасника був масою ресурсу, а мовна креативність — справжньою перлиною.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВУ

Image
 
Регіональний центр професійної освіти
ім. О.С. Єгорова
Наша адреса: вул. Василя Нікітіна, 21a, Фортечний район, м. Кропивницький, Кіровоградська обл., 25026, Україна 
ggg
kr_proflitsey@ukr.net ,
web-адреса https://kpl-2.com.ua
Приймальна комісія, корпус навчальних майстерень,
1 поверх, години роботи з 8-00 до 16-00.
telefon  
 +380956009649 (приймальна комісія)
+380955136836 (приймальна директора)
+380973082213 (приймальна директора)
+380996821299 (навчальна частина)
 

 МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

 

  01inst     utube02     facebook icon  
Copyright © 2024 РЦПТО ІМ. О.С. ЄГОРОВА