Logo2023

 

Регіональний центр професійної

освіти ім. О.С. Єгорова

 Гідна професія - крок до майбутнього

Новини

E contentВ листопаді 2023 року в Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова відбувся конкурс на кращий Е-контент дистанційного уроку виробничого навчання.

13 майстрів з усіх професій, за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників, продемонстрували творчий, креативний та нестандартний підхід до розробки уроків, кожен з яких був ефектним і неповторним.

Членам журі було складно обирати кращих серед такої кількості достойних претендентів.

Ми раді привітати з перемогою майстрів виробничого навчання:

І місце

  • Жеребенко Наталія (професія "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів");
  • Волошинова Ірина (викладач інформаційних технологій);
  • Погрібняк Олена (професія "Офіціант")

ІІ місце - Легур Юрій (професія "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів")

ІІІ місце - Барабуля Роман (професія "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів")

Бажаємо їм творчого неспокою, натхнення та подальших перемог.

NEW19 грудня 2023 року соціальним педагогом нашого закладу, Оленою Барабулею, було проведено надзвичайно захоплююче та корисне заняття під назвою «Новорічна чарівна майстерня». У цей важкий для нас час учні отримали можливість не лише розважитися, а й поглибитися у важливий внутрішній процес самопізнання та планування.

Учасники заняття об'єднали свої зусилля, щоб підбити підсумки року, проаналізувати свої досягнення та визначити ті аспекти життя, над якими варто попрацювати у наступному році. Метою було не лише сфокусувати увагу на довгострокових та короткострокових цілях, але й надихнути учнів мріяти та вірити у власні сили.

На завершення заняття учасники отримали особливі печива з передбаченнями на наступний рік. Це стало не лише солодким додатком, але й символічним початком нового циклу.

Атестація 20.12.2023 на сайт   

20 грудня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії, на якому розглядалися актуальні питання щодо атестації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році.

На засіданні активно обговорювалися та узгоджувалися зміни та доповнення до процедур атестації. Комісія врахувала сучасні підходи до оцінювання професійної компетентності педагогічних працівників, забезпечуючи об'єктивність та справедливість в цьому процесі.

lvivМинулої п'ятниці, коли вже нічний вогник виблискував на небосхилі, колектив учнівського самоврядування РЦПТО ім. О.С. Єгорова вирушив у таємничу та довгоочікувану подорож до Львова.

Весь шлях до цього міста архітектурної краси був наповнений теплою дружбою, веселим спілкуванням та українською музикою.

Наші талановиті учні не тільки активно співали улюблені пісні, а й створювали особливу атмосферу радості та єднання серед учасників подорожі. Львів, у свою чергу, вразив своєю архітектурою, затишком та неповторною атмосферою.

Під час екскурсії учні познайомились з історію міста, блукаючи вузькими вуличками та відвідуючи історичні пам'ятки. Не обійшлося без справжнього львівського шарму – ароматної кави та найсмачнішого шоколаду.

Zdorovi dit«Здорова дитина – здорова країна» – це не лише вислів, а й стиль життя, який найкраще відображає дух та енергію молодого покоління. Вчора, з нагоди Дня Збройних Сил України, відбулася захоплююча військово-спортивна гра «Козацька наснага», яка пройшла під гаслом саме цієї мудрої фрази.

На арені заходу вражали не лише фізичні вміння та навички учасників, а й їхній підхід до життя. Учні Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова вразили глядачів своєю витривалістю, ентузіазмом та прагненням до самовдосконалення.

Гра стала не лише спробою сил та витримки, але й сприяла зміцненню здоров'я учасників. Активний спорт в єднанні із патріотичним настроєм допомагає виховувати любов до історії та традицій нашого народу. Учасники гри стали амбасадорами здорового способу життя та патріотизму серед своїх однолітків.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВУ

Image
 
Регіональний центр професійної освіти
ім. О.С. Єгорова
Наша адреса: вул. Василя Нікітіна, 21a, Фортечний район, м. Кропивницький, Кіровоградська обл., 25026, Україна 
ggg
kr_proflitsey@ukr.net ,
web-адреса https://kpl-2.com.ua
Приймальна комісія, корпус навчальних майстерень,
1 поверх, години роботи з 8-00 до 16-00.
telefon  
 +380956009649 (приймальна комісія)
+380955136836 (приймальна директора)
+380973082213 (приймальна директора)
+380996821299 (навчальна частина)
 

 МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

 

  01inst     utube02     facebook icon  
Copyright © 2024 РЦПТО ІМ. О.С. ЄГОРОВА