Новини

     Сучасні вимоги до якості трудових ресурсів потребують переважно інноваційних підходів до їх підготовки, високого професіоналізму педагогічних працівників, постійного оновлення матеріально-технічної бази, організації навчального процесу, як з професійно-теоретичної, так професійно-практичної підготовки. 

katana
Сучаний етап розвитку професійної освіти пов'язаний з широким використанням нових виробничих технологій на уроках з професійно-практичної підготовки.

12 лютого 2021 року на платформі Pruffme було проведено обласний методичний онлайн-захід «Калейдоскоп виробничих інновацій. Виробничі інновації в галузі ресторанного сервісу».

10 лютого 2021 року на платформі Prphoto 2021-02-10_14-07-44uffme було проведено чергове заняття обласної школи педагогічних технологій «Опановуємо сучасні технології навчання: технологія змішаного навчання».

  

            0-02-05-4318e341007b5190bf132f415ae646bb539830c13d735faaa8b3a819bd89bfea a5e3f686У січні–лютому 2021 року у Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова відбувся випуск та врученння. Їх шлях до професійної майстерності розпочався з навчального закладу, його аудиторій і лабораторій, творчої співпраці викладачів, майстрів виробничого навчання та учнів. Сьогоднішні випускники крок за кроком набували свої перші трудові навички, засвоювали елементи технологічних процесів, вчилися організовувати робочі місця, працювати з устаткуванням, інструментами, пристосуваннями, підбирати та розраховувати харчові продукти, готувати, подавати страви, обслуговувати городян нашого міста та регіону. Навчання у закладі – це час пізнання професії, підйому по крутих іноді підступних, але цікавих східцях. Перші кроки адаптації у робітничих колективах учні проходили в період виробничої практики на підприємствах громадського харчування міста, кав’ярнях та ресторанах, на Азовському та Чорному морях.ня документів про освіту учням груп № 221, 431, 432, 433 з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант». Троє учнів отримали диплом з відзнакою.

vis01З 02 по 06 листопада 2020 року пройшов тиждень з професій за напрямом підготовки робітничих кадрів «Громадське харчування» з теми «Овочевий STEM, STEAM, STREAM».

Розпочався тиждень цікавими конкурсами: кулінарним фут-квестом «Овочеві перегони» та інтелектуальною грою з охорони праці та устаткування підприємств харчування на тему «Предметний батл».

 

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВУ

Image
 
Регіональний центр професійної освіти
ім. О.С. Єгорова
Наша адреса: вул. Василя Нікітіна, 21a, Фортечний район, м. Кропивницький, Кіровоградська обл., 25026, Україна 
ggg
kr_proflitsey@ukr.net ,
web-адреса https://kpl-2.com.ua
Приймальна комісія, корпус навчальних майстерень,
1 поверх, години роботи з 8-00 до 16-00.
telefon  
 +380956009649
+380522340851 (приймальна директора)
+380522340840 (бухгалтерія)
+380996821299 (навчальна частина)
 

 МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

 

  01inst     utube02     facebook icon  
Copyright © 2021 РЦПТО ІМ. О.С. ЄГОРОВА