Logo2023

 

Регіональний центр професійної

освіти ім. О.С. Єгорова

 Гідна професія - крок до майбутнього

Новини

DKAДорогі учні!

Дякуємо кожному з вас за те, що разом з нами переживали цей важливий етап у вашому навчанні – державну кваліфікаційну атестацію. Підведення підсумків – завжди вирішальний і неймовірно хвилюючий момент, який вимагає від вас не лише знань та вмінь, але й впевненості у собі.

Під час виконання кваліфікаційних пробних робіт ви продемонстрували не лише високий рівень володіння професією «Офіціант», а й прагнення до самовдосконалення. Ви стали частинкою нашої професійної родини, і ми впевнені, що ви з легкістю подолаєте всі виклики, що чекають на вас у дорослому житті.

Практичний іспит та дипломні роботи – це велика праця та величезний крок у вашому професійному розвитку. Впевненість, яку ви здобули, і знання, які ви отримали, стануть надійним фундаментом для вашої майбутньої кар'єри.

На сайт 26.01.2024   

26 січня, в межах захопливого методичного фестивалю «Від креативної особистості педагога – до креативної особистості учня», методист Анастасія Чумак представила практичне заняття, що розкриває різноманітні онлайн-засоби для представлення досвіду роботи педагогів.

Анастасія Іванівна розпочала заняття веселим та енергійним вступом, наголошуючи на важливості використання онлайн-інструментів для творчого вираження та представлення власного досвіду.

124 

Будь-які надзвичайні ситуації і, в першу чергу, військового характеру, призводять до зростання рівня загроз життю і здоров’ю цивільного населення та, відповідно, зменшення рівня їхньої захищеності. Особливо це стосується дітей та підлітків, які є найбільш вразливими під час воєнних дій.

Після жорстокого повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Україна є країною з найбільшим забрудненням від мін та вибухонебезпечних предметів (ВНП) у світі. Через це різко зросла небезпека травмування і загибелі дорослих та дітей внаслідок неправильного поводження з боєприпасами та вибухонебезпечними предметами, що залишились на територіях проведення бойових дій, після численних обстрілів різних регіонів України, в деокупованих містах та селах як страшні “подарунки” від жорстокого і підступного ворога, а також потрапили до неконтрольованого обігу по території всієї країни.

на сайт 25.01.2024   

25 січня, в рамках методичного фестивалю "Від креативної особистості педагога – до креативної особистості учня", Людмила Висоцька, викладач професійно-теоретичної підготовки, відкрила двері в світ сучасних методів оцінювання компетентностей.

Концепція оцінювання на основі компетентностей є важливим аспектом сучасної педагогічної системи, і Людмила Висоцька поділилася своїм досвідом та знаннями з учасниками заходу. Ключова ідея консультації полягала в тому, як оцінювати здобувачів освіти не тільки знаннями, але й їхньою здатністю застосовувати ці знання на практиці.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВУ

Image
 
Регіональний центр професійної освіти
ім. О.С. Єгорова
Наша адреса: вул. Василя Нікітіна, 21a, Фортечний район, м. Кропивницький, Кіровоградська обл., 25026, Україна 
ggg
kr_proflitsey@ukr.net ,
web-адреса https://kpl-2.com.ua
Приймальна комісія, корпус навчальних майстерень,
1 поверх, години роботи з 8-00 до 16-00.
telefon  
 +380956009649 (приймальна комісія)
+380955136836 (приймальна директора)
+380973082213 (приймальна директора)
+380996821299 (навчальна частина)
 

 МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

 

  01inst     utube02     facebook icon  
Copyright © 2024 РЦПТО ІМ. О.С. ЄГОРОВА