Logo2023

 

Регіональний центр професійної

освіти ім. О.С. Єгорова

 Гідна професія - крок до майбутнього

Новини

Профорієнтація 28.03 на сайт

 

У сучасному світі освіта стає все більш різноманітною та вимогливою. Для успішного розвитку кожного учня важливо не лише отримати якісні знання, але й мати можливість практично їх застосовувати. 28 березня учні Класичної гімназії м. Кропивницького мали можливість відвідати Регіональний центр професійної освіти ім. О.С. Єгорова, де їх чекала зустріч з новими можливостями та перспективами.

Зустріч з представниками РЦПТО ім. О.С. Єгорова стала чудовою нагодою для учнів гімназії познайомитися із сучасними умовами та можливостями професійної освіти. Метою візиту було ознайомлення з матеріально-технічною базою закладу, його особливостями та спеціалізацією.

Регіональний центр професійної освіти ім. О.С. Єгорова – це сучасний заклад освіти, який відомий своєю високою якістю навчання та відповідністю вимогам ринку праці.

Peregoni21 березня 2024 року в Регіональному центрі професійної освіти відбувся інтелектуальний двобій – гра-вікторина «Розумні перегони». За звання найерудованіших змагалися дві команди: 301 та 302 груп.

Напруження відчувалося з перших хвилин. Кожна команда прагнула до перемоги, демонструючи знання з різних предметів: «Спецтехнологія», «Матеріалознавство», «Електротехніка», «Охорона праці», «Виробниче навчання». Раунд «Що б це значило?» став справжнім викликом, адже для вирішення задач знання з різних дисциплін потрібно було вміло об'єднувати.

Особливо емоційними стали раунди «Кіт у мішку», де команди могли передавати складні питання суперникам, та «Супер гра», де ризик подвоїти бали змушував команди ретельно обдумувати кожен крок.

ebruНа уроці кольорознавства в РЦПТО ім. О.С. Єгорова дослідили захопливу техніку малювання на воді – ебру.

Ебру – це мистецтво створення абстрактних або геометричних візерунків за допомогою фарб, що розтікаються на водній гладі. Цей процес дарує нескінченні можливості для творчості!

Наші учні:

Опанували секрети роботи з різними кольорами та щільністю фарби.

Створили унікальні та красиві малюнки, сповнені динаміки та гармонії.

kenguru 131Естафету Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» підхопила 131 група РЦПТО ім. О.С. Єгорова! Юні математики з азартом та блиском в очах ринулись у бій, адже знають: математика - це не лише цифри та формули, а й захоплива пригода!

Кабінет математики став ареною для інтелектуального змагання. Задачі «Кенгуру» кинули виклик логічному мисленню та креативності юних знавців. Швидкі розрахунки, нестандартні рішення, блискавичні відповіді - ось що робить цю битву за знання такою азартною!

sila22 березня, в рамках Національного тижня читання. Тижня поезії, група 232 РЦПТО ім. О.С. Єгорова дослідила «Місце сили» - Україну, свою оселю, визначні місця рідного краю.

Дівчата занурились у світ поезії, читаючи твори місцевих поетів про дім. Особливо їх зачарувала поезія викладачки Інни Кузнєцової «Місце сили», яку вони з радістю декламували напам'ять, закарбувавши момент на відео.

Сторінка 1 із 54

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВУ

Image
 
Регіональний центр професійної освіти
ім. О.С. Єгорова
Наша адреса: вул. Василя Нікітіна, 21a, Фортечний район, м. Кропивницький, Кіровоградська обл., 25026, Україна 
ggg
kr_proflitsey@ukr.net ,
web-адреса https://kpl-2.com.ua
Приймальна комісія, корпус навчальних майстерень,
1 поверх, години роботи з 8-00 до 16-00.
telefon  
 +380956009649 (приймальна комісія)
+380955136836 (приймальна директора)
+380973082213 (приймальна директора)
+380996821299 (навчальна частина)
 

 МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

 

  01inst     utube02     facebook icon  
Copyright © 2024 РЦПТО ІМ. О.С. ЄГОРОВА