Новини
Вивчаємо досвід PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 жовтня 2018, 11:22

 

1 

Досвід країн Європейського Союзу свідчить, що для досягнення результативності та ефективності системи професійно-технічної освіти необхідно проводити значну кількість досліджень стану та змін, що відбуваються на ринку праці. У результаті визначаються професії які користуються попитом роботодавців, а також професії, з яких кадрів підготовлено більше, ніж реально потребує ринок праці. Позитивом у цьому сенсі є досвід співпраці центру з готельним комплексом, який знаходиться на Чорноморських курортах Болгарії.

 
Відкриття творчого сезону PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 жовтня 2018, 07:38

1  
           25 жовтня 2018 року в нашому закладі розпочався огляд-конкурс художньої самодіяльності під гаслом "Ми віримо в наше майбутнє, Україно".

Його відкрив виступ груп 11 та 133. Учні групи 11 заспівали пісні "Україна - це я", "Їде маршрутка", "Вишенька-черешенька", підготували танок "Хіп-Хоп", а також читали напам'ять гуморески й вірші.

 
Збережи себе від рабства PDF Друк e-mail
Середа, 24 жовтня 2018, 13:38
viberimage9 

18 жовтня – Європейський день боротьби із торгівлею людьми, який був започаткований ще 2007 року Європейським Парламентом, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.


 

 
Кулінарний батл PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 жовтня 2018, 09:06

 

1  
       Яблуня - це творіння рук і розуму людини. Цьому дивовижному фрукту присвятили свої твори художники світу, поети: В. Сосюра, Д. Павличко, М. Рильськй, А. Малишко, Б.Олійник. В українській літературі яблуко- символ дівочої краси, кохання, чистоти, добра, любові до Батьківщини. Жоден плід на планеті не овіяний такою кількістю легенд і з жодного іншого не готують так багато різних страв на всіх континентах. Що тільки не роблять з яблуками: варять, парять, смажать, запікають, маринують, квасять, солять, сушать, фарширують, зацукровують, глазурують та багато іншого.

 
Готуємось до атестації 2019 року PDF Друк e-mail
Вівторок, 16 жовтня 2018, 12:36

 

1 

Для української кухні характерна велика кількість виробів з дріжджового тіста. З давніх-давен найбільше українці шанували печені вироби з тіста і вважали головою усьому. Вироби з тіста підтримували життя, відігравали велику роль у обрядах та звичаях. Є багато різновидів виробів з тіста: короваї, калачі, плетінки, булочки та пиріжки.

Ми не можемо уявити своє життя без виробів з дріжджового тіста.

Вони смачні, поживні, ми їх залюбки куштуємо. На кожному підприємстві громадського харчування міста та області виготовляють великий асортимент виробів, тож учні відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики кухаря 4 розряду повинні навчитися виготовляти ці вироби.

 


Сторінка 4 з 43

chel-komp
Веб - сайт нашого ліцею – це інформаційний ресурс, який, ми сподіваємося, буде цікавим та корисним кожному відвідувачу. Він розрахований на педагогів і учнів, абітурієнтів і їхніх батьків. Будова сайту досить проста, з його змістом можна ознайомитися через мапу сайту. У розділі «Новини» публікується цікава і актуальна інформація з життя нашого навчального закладу. Плани роботи та звіти про їх виконання розташовані на «Сторінці директора». Найбільше інформації про наш заклад знаходиться на сторінках «Про ліцей», «Інформація до вступу». Перехід до навчальних предметів можливий через «Сторінку учня» або через статтю «Педагогічний колектив». Треба лише підвести курсор і натиснути на обраний предмет, фото чи логотип. Радимо звернутися і до розділу «Виховна робота», який ми відкрили інформативними матеріалами про права людини та відвідати віртуальну  бібліотеку.
Команда нашого сайту знаходиться в постійному пошуку, ресурс змінюється і оновлюється. Ми чекаємо на пропозиції щодо його розвитку. Якщо у вас є питання, коментарі або пропозиції, звертайтесь через "контактну форму". Це для нас важливо і цікаво.
З повагою команда веб - сайту.
Наша адреса: 25026, м. Кропивницький,
вул. Василя Нікітіна, 21а
Тел. +380 (522) 34-08-51, 34-08-40
+380 (95) 316-00-97
Email: kr_proflitsey@ukr.net
Web: www.kpl-2.com.ua

kompas

    Мапа сайту

rss 3

   RSS

diagram2