Працюємо за вимогами часу PDF Друк e-mail
Вівторок, 29 травня 2018, 09:39

1 

       Сучасний  робітник сфери харчування повинен  бути технічно грамотним, володіти професійними знаннями, уміннями та навичками. Для української кухні характерна велика кількість перших страв які повинен  уміти приготувати   кожний  випускник закладу. Це супи і борщі, капусняки та розсольники, солянки,   щі тощо. Час вимагає  постійного творчого  пошуку, високої професійної майстерності, мобільності у професії.

2

          22 травня  2018 року  провела свій  відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар» майстер виробничого навчання Свідерська О.В. з теми «Приготування капусняків, розсольників». 



3 

     Оксана Вікторівна  доступною, професійною мовою спілкувалася з учнями, демонструючи прийоми технологічної послідовності виконання робіт  з приготування капусняка звичайного та розсольника з крупою. Разом з учнями, використовуючи їх набуті знання, здійснюючи  постійний контроль за послідовністю виконання  та технологічним процесом приготування.  Володіючи знаннями педагогічних технологій, вона  уміло використовувала їх  на кожному структурному елементі уроку, активізуючи  пізнавальну активність своїх учнів.

4          Майстру виробничого навчання на уроках з професійно-практичної підготовки   необхідно дати великий обсяг інформації,  навчити новим технологічним прийомам. І для досягнення поставленої мети Свідерська О.В. активно використовує елементи технологій проблемного та ігрового навчання, критичного мислення,  які доречно переплітаються з інформаційно-комунікаційними та учнівськими практично-орієнтованими проектами. Особливою родзинкою уроку став авторський відеоролик від майстра.
5

        У боротьбі за потенційних клієнтів переважна більшість керівників  підприємств громадського харчування висуває  високі вимоги до професійних якостей своїх працівників. Останні роки роботодавці у своїх кадрових замовленнях рекомендують впроваджувати більш ефективні методи і засоби навчання, європейські освітні програми, які б дозволили  учням не тільки оволодіти знаннями і вміннями, але й розвивати свій світогляд, здатність до постійного самонавчання і вдосконалення  своїх трудових навичок, прийняття креативних рішень, потяг до самоосвіти та уміння пристосовуватись до умов виробництва.

 

 

 

chel-komp
Веб - сайт нашого ліцею – це інформаційний ресурс, який, ми сподіваємося, буде цікавим та корисним кожному відвідувачу. Він розрахований на педагогів і учнів, абітурієнтів і їхніх батьків. Будова сайту досить проста, з його змістом можна ознайомитися через мапу сайту. У розділі «Новини» публікується цікава і актуальна інформація з життя нашого навчального закладу. Плани роботи та звіти про їх виконання розташовані на «Сторінці директора». Найбільше інформації про наш заклад знаходиться на сторінках «Про ліцей», «Інформація до вступу». Перехід до навчальних предметів можливий через «Сторінку учня» або через статтю «Педагогічний колектив». Треба лише підвести курсор і натиснути на обраний предмет, фото чи логотип. Радимо звернутися і до розділу «Виховна робота», який ми відкрили інформативними матеріалами про права людини та відвідати віртуальну  бібліотеку.
Команда нашого сайту знаходиться в постійному пошуку, ресурс змінюється і оновлюється. Ми чекаємо на пропозиції щодо його розвитку. Якщо у вас є питання, коментарі або пропозиції, звертайтесь через "контактну форму". Це для нас важливо і цікаво.
З повагою команда веб - сайту.
Наша адреса: 25026, м. Кропивницький,
вул. Василя Нікітіна, 21а
Тел. +380 (522) 34-08-51, 34-08-40
+380 (95) 316-00-97
Email: kr_proflitsey@ukr.net
Web: www.kpl-2.com.ua

kompas

    Мапа сайту

rss 3

   RSS

diagram2