Інноваційні технології у навчальному процесі PDF Друк e-mail
Понеділок, 16 квітня 2018, 11:34

1 

Майстер-клас є однією з форм підвищення професійного рівня майстрів виробничого навчання в організації навчального процесу, що припускає творчу діяльність   у побудові власних знань у рамках тієї чи іншої навчальної теми. Головним завданням методичної служби закладу є розвиток особистості педагогічного працівника та його професійної компетентності. На майстер-класі завжди надається можливість навчитися та попрактикуватися під чуйним і доброзичливим наглядом колеги, який краще володіє знаннями, уміннями та навичками в досліджуваній області.

 

2 

17 квітня 2018 року у Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова» було проведено майстер-клас для педагогічних працівників з професій громадського харчування на тему: «Сучасні виробничі технології у приготуванні та оформленні страв». Своїми знаннями, надбанням, досвідом роботи поділилася з колегами майстер виробничого навчання Кравець Віта Григорівна.

3 

Маючи багаторічний досвід, вона звернула увагу своїх колег на сучасність ресторанної кухні, у яку прийшло чимало технологічних новинок, які широко використовуються, як на Україні, так і за її межами. Смачно приготовлена їжа, гарно оформлена, є одним із найбільших насолод, які відомі людству з давніх часів. Вивчаючи багатий досвід попередників, а також нові технології в оформленні страв, сучасні кухарі зі звичайних страв можуть створювати просто шедеври мистецтва, використовуючи при цьому свою майстерність. Майстер познайомила своїх колег з ф’южн - кухнею. Звернула увагу на високу якість продуктів, які поєднуються в одній страві, спецій, що використовуються у великій кількості і різноманіття їх комбінацій. Аромат страви, смакові якості, особливо привабливе було їх художнє оформлення. Приготування соусів -гелей стало справжньою знахідкою для кулінарів, крім глибокого кольору та привабливого вигляду, вони мають дуже концентрований яскравий смак тієї рідини-основи, яку вибирає кухар.

4 

        Така форма роботи –це унікальне поєднання короткої теоретичної частини, індивідуальної роботи, спрямованої на набуття й закріплення практичних знань,умінь та навичок  майстрами виробничого навчання. 

 
chel-komp
Веб - сайт нашого ліцею – це інформаційний ресурс, який, ми сподіваємося, буде цікавим та корисним кожному відвідувачу. Він розрахований на педагогів і учнів, абітурієнтів і їхніх батьків. Будова сайту досить проста, з його змістом можна ознайомитися через мапу сайту. У розділі «Новини» публікується цікава і актуальна інформація з життя нашого навчального закладу. Плани роботи та звіти про їх виконання розташовані на «Сторінці директора». Найбільше інформації про наш заклад знаходиться на сторінках «Про ліцей», «Інформація до вступу». Перехід до навчальних предметів можливий через «Сторінку учня» або через статтю «Педагогічний колектив». Треба лише підвести курсор і натиснути на обраний предмет, фото чи логотип. Радимо звернутися і до розділу «Виховна робота», який ми відкрили інформативними матеріалами про права людини та відвідати віртуальну  бібліотеку.
Команда нашого сайту знаходиться в постійному пошуку, ресурс змінюється і оновлюється. Ми чекаємо на пропозиції щодо його розвитку. Якщо у вас є питання, коментарі або пропозиції, звертайтесь через "контактну форму". Це для нас важливо і цікаво.
З повагою команда веб - сайту.
Наша адреса: 25026, м. Кіровоград,
вул. Червонозорівська, 21а
Тел. (0522) 34-08-51, 34-08-40
0953160097
Email: kr_proflitsey@ukr.net
Web: www.kpl-2.com.ua

kompas

    Мапа сайту

rss 3

   RSS

diagram2