Офіціант Друк

5    Якщо завітати до затишного кав'ярні, ресторану, кафетерію чи міні – бару, вас обов’язково  зустріне офіціант. Якість його роботи визначається його вмінням діяти  без зайвої метушні, професійністю та охайністю, чіткістю рухів та  швидкістю у роботі, м’якою посмішкою на обличчі, вічливим спілкуванням з людьми. Людям подобаються заклади харчування, де їх привітно зустрічають та смачно годують, де вони відчувають турботу та увагу. Тому такий заклад не буде пустувати, а його власник матиме постійний прибуток та моральне задоволення. Кожний робочий день офіціанта – це енциклопедія психологічних контактів.

6        Великий досвід роботи  педагогічного колективу допоможе юнакам та дівчатам відкрити для себе таємниці професії "Офіціант". На уроках теоретичного і виробничого навчання у спеціалізованих майстернях та кабінетах вас навчать, як правильно сервірувати стіл, прийому і виконанню замовлень, проведенню розрахунків, приготуванню страв та напоїв, дотриманню санітарно–гігієнічних правил, вимог до інвентарю та посуду. Ви вивчите усі види сучасного посуду, скла, основного та допоміжного приладдя, отримаєте навички культури спілкування зі споживачами усіх типів характеру, навчитеся вирішувати виробничі проблемні ситуації. Приходьте до Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова