Бармен Друк

    Професія "Бармен" останнім часом набуває все більшої популярності. Для молоді ця робота здається загадковою і навіть у деякій мірі екзотичною. Якість роботи бармена визначається швидкістю та чіткістю в роботі, вмінням спілкуватися з людьми. Бармен знаходиться в центрі кола, в якому вирує нескінченний потік клієнтів та інформації, що йде від них. Тому бармен має бути ввічливим та уважним, стриманим та фізично витривалим, охайним та  чесним, відповідальним та доброзичливим. Його робоче місце повинно сяяти чистотою, бути затишним, естетично оздобленим і своїм виглядом створювати позитивний імідж  бару чи кафе.

    Саме в Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова навчають професійній майстерності бармена. Педагогічні працівники на своїх уроках навчать вас готувати, прикрашати та подавати алкогольні та слабоалкогольні напої, складати, змішувати, збивати, варити і розливати коктейлі,  показуючи феєричні маніпуляції, дотримуватись правил продажу кондитерських виробів та страв різноманітного асортименту, проводити розрахунки, вести облік проданої продукції і за лічені секунди перетворити наше життя на свято. А головне - навчать двом найважливішим професійним складовим роботи за барною стійкою – умінню приготувати якісний коктейль і вічливо спілкуватися з клієнтом. Це дуже стильна, цікава, творча і сучасна професія.