Харчова промисловість
PDF Друк e-mail

 01

 Анатомія свійських тварин (Комплект кодопосібників) / В. К. Костюк, В. С. Левчук. - K.: Аграрна освіта, 2003. - ? с.

 СКАЧАТИ

 

02

 Шатровський О. Г. Конспект лекцій з курсу «МІКРОБІОЛОГІЯ» (для студентів 1 - 2 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)/ О. Г. Шатровський; / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва;– Х.: ХНАМГ, 2012. – 132 c.

СКАЧАТИ

 03

 Пількевич Н.Б., Боярчук О.Д. Мікробіологія харчових продуктів: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152

СКАЧАТИ

 04

 Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. — K.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.

СКАЧАТИ

05

 Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування: Навчальний посібник\ Томишин-Лелекач М.М., Канчі В.В.

 СКАЧАТИ

07

 

 Технологія виробництва продукції тваринництва: підруч. / [Бусенко О.Т., Скоцик В.Є., Маценко М.І. та ін.] ; за ред. О.Т. Бусенка. — К.: «Агроосвіта», 2013. — 492 с.: іл. 

СКАЧАТИ

 

 08

 

 

Маньковський А. Я. Технологія продуктів забою тварин: підручник / А. Я. Маньковський, Т. А. Антонюк.   – К. : Агроосві-та, 2014. – 336 с.

СКАЧАТИ

 

10

 

 Правила дорожнього руху України: відповідає офіційному тексту. - Київ: УКРСПЕЦВИДАВ, 2018. - 64 с.: іл.

СКАЧАТИ

09

 

 Сирохман І. В., Лозова Т. М. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. 2-ге вид. перероб. та дон. Підруч­ник. - K.: Центр учбової літератури, 2009. - 378 с.

СКАЧАТИ

 

 


 

 

 


chel-komp
Веб - сайт нашого ліцею – це інформаційний ресурс, який, ми сподіваємося, буде цікавим та корисним кожному відвідувачу. Він розрахований на педагогів і учнів, абітурієнтів і їхніх батьків. Будова сайту досить проста, з його змістом можна ознайомитися через мапу сайту. У розділі «Новини» публікується цікава і актуальна інформація з життя нашого навчального закладу. Плани роботи та звіти про їх виконання розташовані на «Сторінці директора». Найбільше інформації про наш заклад знаходиться на сторінках «Про ліцей», «Інформація до вступу». Перехід до навчальних предметів можливий через «Сторінку учня» або через статтю «Педагогічний колектив». Треба лише підвести курсор і натиснути на обраний предмет, фото чи логотип. Радимо звернутися і до розділу «Виховна робота», який ми відкрили інформативними матеріалами про права людини та відвідати віртуальну  бібліотеку.
Команда нашого сайту знаходиться в постійному пошуку, ресурс змінюється і оновлюється. Ми чекаємо на пропозиції щодо його розвитку. Якщо у вас є питання, коментарі або пропозиції, звертайтесь через "контактну форму". Це для нас важливо і цікаво.
З повагою команда веб - сайту.
Наша адреса: 25026, м. Кропивницький,
вул. Василя Нікітіна, 21а
Тел. +380 (522) 34-08-51, 34-08-40
+380 (95) 316-00-97
Email: kr_proflitsey@ukr.net
Web: www.kpl-2.com.ua

kompas

    Мапа сайту

rss 3

   RSS

diagram2